bilety na koncerty i imprezy kulturalne

Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

Koncert Noworoczny

07/01/2017 godz: 18:00 - 20:00

120zł
Natalie Choquette - Koncert Noworoczny
Koncert odbędzie się w sobotę 7 stycznia o g.18.00.
 natalie-choquette-koncert-noworoczny-inowroclaw-7-01-2017-e-mail
Gwiazdą koncertu będzie solistka z Kanady :Natalie Choquette.
Towarzyszyć jej będzie Inowrocławska Orkiestra Symfoniczna PRO ARTE pod dyr. Moniki Wolińskiej.

 Dyskografia

  • Aeterna Celesta CD (2006)
  • La Diva & Le Maestro CD (2002)
  • CD Aeterna (2004)
  • Natalie Choquette: La Diva DVD (2006)
  • Terra Bella CD (2009)
  • Terra Mia CD (2008)
  • Romantica CD (2007)
  • Le Noël De La Diva CD (2002)
  • Lux Aeterna: La Trilogie CD (2008)
  • Aterna – Romantica CD (2007)
  • La Diva CD (1995)
  • Diva II CD (1997)
  • Diva CD Luna (1998)
  • La Diva Malbouffa (2011)

Wygrała 4 Felix Awards, w muzyce klasycznej i sprzedała ponad 100.000 albumów. Albumy obejmują następujące style: opera, muzyka klasyczna, muzyka sakralna, New Age, jak i popularna.

Występowała na całym świecie, albumy Natalie zostały nagrane w kilkunastu językach, w tym chiński, arabski, rosyjski, jidysz, portugalskim, japońskim, greckim i więcej.

Natalie mówi również biegle w kilku językach, w tym francuski, angielski, hiszpański, włoski, a także funkcjonalnie niemieckim, arabskim i rosyjskim;

Bilety w cenie 120  zł.
Szczegółowe informacje w zdjęciu.

Szczegóły

Data:
07/01/2017
Czas:
18:00 - 20:00
Koszt:
120zł

Miejsce

Teatr Miejski
Plac Klasztorny 2
Inowrocław,

Organizator

Sprzedaż biletów: „Forte” Krzysztof Piotr Pałasz, Inowrocław, ul. Królowej Jadwigi 2
Telefon:
+48 602 524 964